Zenzi-butter

Het begon allemaal met onze zuivere Body-Butter gemaakt van Ekologische koudgeperste Kokos-olie, Karitée boter en Argan-Olie. Bedoeld als voedende creme voor mijn droge huid (vooral op mijn benen, oei!). Deze body-butter, die inmiddels 100+1 toepassingen heet bleek heerlijk voedend, mijn droge huid is allang verleden tijd en heel wat kinderhuidjes en babybillen werden blijer van deze breed inzetbare butter.

Vraag naar product voor eczeemhuid:
Steeds vaker kreeg ik de vraag of deze butter ook wat kon betekenen voor de eczeemhuid. Ondanks dat deze puur natuur olie heel erg voedend is en een beschermlaag op de huid legt ging ik tóch op zoek naar een combinatie die méér zou doen.

Zenzi Butter Roos:
Ik vond de combinatie in een menging van Kokos-olie, Karitée boter, Rozenolie en Lavendelolie. Alles biologisch uiteraard. Dit bleek letterlijk en figuurlijk een schot in de roos! Wat heb ik al een fantastische verhalen mogen horen van blije mensen die hun huid binnen enkele weken op hebben zien knappen! Zenzi butter Roos heeft positief resultaat op tak van huidproblemen. Van kapperseczeem, acné, koortslip, kapotte huid tot psoriasis!

De ingrediënten:
Alle ingrediënten zijn plantaardig en zuiver.
Kokos-olie koudgeperst: Deze olie heeft als eigenschap dat het snel in de huid trekt. Voedend, bacterie-,virus en ontstekingsremmend.
Karitée boter: Legt een beschermende laag op de huid, extreem voedend en bevat van nature vitamine E wat een huidherstellend vermogen heeft.
Rozenolie (rosa mosqueta hip oil): Deze olie is voedend 'to the max' en is geschikt voor de ultra-droge huid. Deze olie heeft ontstekingsremmende eigenschappen, jeuk- en pijnstillend, verzachtend, huidherstellende eigenschappen maar vooral ook littekenvervagende eigenschappen.
Échte lavendelolie: de EHBO olie in ons medicijnkastje, is ontstekingsremmend, jeuk- en pijnstillend, verzachtend, huidherstellend, activeert wondgenezing, ook bij branwonden.

zenzibutter

Géén kunstmatige toevoegingen:
In onze body butters zitten géén kunstmatige toevoegingen , is 100 % plantaardig en uiteraard niet getest op dieren. Dat wil zeggen: Als je tenminste niet de paarden meerekent die baat hebben bij problemen als mok, kapotte mondhoeken, zomereczeem of een verbrande neus door de zon. Ook honden waren blij met deze 'paw creme' afgelopen winter.

Goedkoop:
Ja, dat is het ! 50 ml potje vanaf 9,95. Het is bovendien ook nog eens erg zuinig in gebruik, dus voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Is Zenzi-Butter Roos een wondermiddel?
Als natuurvoedingsdeskundige ben ik wel voorstander om eczeem van binnenuit aan te pakken. Met aanpassingen in het dieet zijn er veel klachten te verbeteren, maar met de juiste verzorging aan de buitenkant is Zenzi Butter Roos is een mooie natuurlijke aanvulling op een gezonde levensstijl.


Wil je meer weten over hoe ik je kan helpen met een gezonde levensstijl of wil je graag meer informatie over Zenzi butter Roos of andere huidproducten voor jou, je paard of je hond? Neem gerust contact met ons op! Stuur een mail naar info@zenzicare.nl