Welkom bij Zenzicare!

Over Zenzicare

Ellen Wijnands

Zenzicare is een initiatief van Ellen Wijnands. Ellen heeft een opleiding kruidengeneeskunde en aromatherapie gevolgd en heeft zich in allerlei aspecten van alternatieve geneeswijzen verdiept. Recent is Ellen afgestudeerd als gecertificeerd natuurvoedingskundige en kan mensen door middel van persoonlijke begeleiding op weg helpen naar het gebruik van betere en gezondere voeding. Hier lees je meer over haar werkwijze.

Vanuit haar werk als cateraar ontdekte ze de moeilijkheden met het vinden van producten die geen kwalijke e-nummers bevatten en tegelijkertijd kwam zij steeds vaker in aanraking met mensen met een voedsel-allergie en andere gezondheidsproblemen. Het besef groeide dat er iets moet veranderen in ons eetpatroon, maar ook hoe we met onze voeding, en vanzelf onze planeet omgaan. Hieruit ontstond de behoefte om mensen bewust te maken door het verschaffen van informatie en daarnaast een serie producten aan te bieden die kwalitatief van excellente kwaliteit zijn.

Heb je een vraag over onze producten, of wil je meer informatie over Zenzicare; neem dan rechtstreeks contact op met Ellen Wijnands - info@zenzicare.nl