Welkom bij Zenzicare!

Multivitaminen

Multivitaminen en mineralenpreparaten (multi’s) zijn primair bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Uit meerdere onderzoeken is duidelijk gebleken dat onze dagelijkse voeding, al is deze nog zo gevarieerd en uitgebalanceerd, niet voldoende van alle voor de gezondheid belangrijke voedingsstoffen levert.

De voornaamste oorzaken hiervoor zijn de verarming van de landbouw- en veeteeltgronden als gevolg van monoculturen en beperkte samenstelling van de kunstmest. Daarnaast is de verontreiniging van het voedsel door lichaamsvreemde toevoegingen en de bereidingswijze van het voedsel waarbij veel nuttige stoffen verloren gaan een boosdoener. Tel hierbij op factoren uit onze leefstijl en -omgeving; zoals werkdruk, stressbelasting en milieuverontreiniging.

Daarom hebben we een verhoogde behoefte aan micronutriënten. Meer dan genoeg redenen om de dagelijkse voeding aan te vullen met een goede multivitaminen. Van het merk VitOrtho bieden wij een uitgebreide lijn multivitaminen aan voor elke leeftijds- en levensfase. Stuk voor stuk uitgekiende formules die precies de juiste aanvulling op de dagelijkse voeding bieden voor een goede gezondheid.

Deze multivitaminen zijn organisch hetgeen betekent dat er geen synthetische preparaten gebruikt worden. Organische producten worden beter opgenomen en werken effectiever.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina