Welkom bij Zenzicare!

Eliah Sahil

Eliah Sahil Eliah Sahil - natuurlijk · gecertificeerd biologisch · vegan

Wanneer de mens in harmonie is met zichzelf, leeft hij ook in harmonie met de natuur en heeft dus de mogelijkheid om deze wereld in een positieve richting te veranderen.

Eliah Sahil maakt producten die de zuiverheid van de natuur weerspiegelen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardige kruiden-, planten- en bloemenessences en mineralen.
De biologische grondstoffen worden voornamelijk van kleine boeren uit India en Afrika verkregen. Eliah Sahil waardeert het leven van alle levende wezens en maakt derhalve geen gebruik van dierlijke ingrediënten of dierproeven.

Zero Waste Cosmetica
Eliah Sahil gebruikt cellulose-etiketten van innovatief steenpoeder en drukinkt zonder minerale oliën, oplosmiddelen en additieven.
Deze labels hebben tot 80% minder water nodig bij de productie.
En het beste van alles: er hoeven geen bomen te worden gekapt om dit papier te maken.
De aluminium verpakkingen en glazen flessen zijn 100% recyclebaar.
We gebruiken alleen bio-plastic gemaakt van hernieuwbaar suikerriet en doen dat zonder het gebruik van conventioneel plastic.

Eliah Sahil producten zijn:
Vegan 100% Natuurlijke grondstoffen uit Biologische landbouw ICADA gecertificeerd Sociaal & Fair Winnaar van de Healthy Living Award 2018

Eliah Sahil producten zijn vrij van:
Oppervlakte-actieve stoffen, Gluten, Palmolie Parabenen, Paraffine, Siliconen Dierproeven en Dierlijke ingrediënten Chemische geurstoffen, Conserveringsmiddelen Microplastic

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina